Страницы


До уваги учнів!
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 р. №211 щодо запровадження карантину для всіх типів закладів освіти з 12.03.2020 по 03.04.2020 р., листа Міністерства освіти і науки України від 11.03.2020 № 1/9-154 у Державному навчальному закладі «Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» запроваджено карантин з 13.03.2020 по 03.04.2020. Але освітній процес у Центрі не призупиняється. Відпрацьовуємо навчальний матеріал за дистанційними технологіями. Дивись посилання на особисті блоги викладачів, переходь за посиланнями, виконуй завдання та підтримуй зв’язок з викладачами за допомогою електронних ресурсів наданих викладачами.

Біологія, хімія – Коновалова Ірина Анатоліївна


Інформатика, інформаційні технології – Шульженко Валентина Володимирівна


Математика – Дзябенко Наталія Олександрівна


Технологія приготування їжі з основами товарознавства, устаткування підприємств харчування, фізіологія харчування, організація виробництва – Безбородкіна Людмила Георгіївна


Фізика, астрономія – Яковенко Оксана Миколаївна


Українська мова і література – Мельник Людмила Миколаївна


Англійська мова, іноземна мова за професійним спрямуванням – Леоненко Марина Петрівна


Облік, калькуляція і звітність, технологія приготування їжі з основами товарознавства – Гиря Лариса Вікторівна


Зарубіжна література – Мовчан Ніна Іванівна


Зарубіжна література – Черкай Ганна Олексіївна


Історія – Одеська Алла Іванівна


Технологія приготування борошняних кондитерських виробів – Шейко Оксана Сергіївна


Устаткування підприємств харчування – Заступ Валентина Володимирівна


Англійська мова – Шейко Максим Олександрович


Українська мова і література – Матвієвська Наталія Михайлівна


Захист Вітчизни – Денисенко Юрій Вікторович


Інформатика, інформаційні технології – Лунгор Ірина Валеріївна


Організація виробництва та обслуговування, товарознавство продовольчих товарів – Мотузко Неля Сергіївна


Блог бібліотекаря – Нікіфорова Тетяна Володимирівна



Блог практичного психолога – Громова Вікторія Іванівна


Технологія приготування їжі з основами товарознавства – Тверезовська Ольга Миколаївна




Комментариев нет:

Отправить комментарий