До уваги учнів!
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від
11.03.2020 р. №211 щодо запровадження карантину для всіх типів закладів освіти
з 12.03.2020 по 03.04.2020 р., листа Міністерства освіти і науки України від
11.03.2020 № 1/9-154 у Державному навчальному закладі «Сумський центр
професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного
сервісу» запроваджено карантин з 13.03.2020 по 03.04.2020. Але освітній
процес у Центрі не призупиняється. Відпрацьовуємо навчальний матеріал
за дистанційними технологіями. Дивись посилання на особисті блоги викладачів,
переходь за посиланнями, виконуй завдання та підтримуй зв’язок з викладачами за
допомогою електронних ресурсів наданих викладачами.
Біологія, хімія – Коновалова Ірина Анатоліївна
Інформатика, інформаційні технології – Шульженко Валентина
Володимирівна
Математика – Дзябенко Наталія Олександрівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства,
устаткування підприємств харчування, фізіологія харчування, організація
виробництва – Безбородкіна Людмила Георгіївна
Фізика, астрономія – Яковенко Оксана Миколаївна
Українська мова і література – Мельник Людмила Миколаївна
Англійська мова, іноземна мова за професійним спрямуванням –
Леоненко Марина Петрівна
Облік, калькуляція і звітність, технологія приготування їжі
з основами товарознавства – Гиря Лариса Вікторівна
Зарубіжна література – Мовчан Ніна Іванівна
Зарубіжна література – Черкай Ганна Олексіївна
Історія – Одеська Алла Іванівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів –
Шейко Оксана Сергіївна
Устаткування підприємств харчування – Заступ Валентина
Володимирівна
Англійська мова – Шейко Максим Олександрович
Українська мова і література – Матвієвська Наталія
Михайлівна
Захист Вітчизни – Денисенко Юрій Вікторович
Інформатика, інформаційні технології – Лунгор Ірина
Валеріївна
Організація виробництва та обслуговування, товарознавство
продовольчих товарів – Мотузко Неля Сергіївна
Блог бібліотекаря – Нікіфорова Тетяна Володимирівна
Блог практичного психолога – Громова Вікторія Іванівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства –
Тверезовська Ольга Миколаївна
Комментариев нет:
Отправить комментарий